Ruco Steel Framing

Wie zijn wij

Wat is staalframebouw?

Staalframebouw is een revolutionaire bouwmethode die je toelaat om snel en duurzaam te bouwen. Een staalframe bestaat uit een frame (skelet) volledig gemaakt uit dunne staalprofielen.

 

Waarom kiezen voor staalframebouw van Ruco Steel Framing

Staalframebouw of een staalskelet heeft tal van voordelen. Als je een huis wilt bouwen, een appartement, of een bijgebouw, kan je het beste de keuze maken van een staalframebouw. Daarmee bouw je snel, duurzaam en energiezuinig.


Staalframebouw is snel

Als je wilt bouwen, wil je dit liefst snel doen. Dit is mogelijk met staalframebouw! Een snelle werf laat toe om aanzienlijke besparingen te realiseren. Het staalframe van Ruco Steel Framing is gebaseerd op prefabricage en geniet alzo een snelle implementatie, waardoor de kosten van een project verminderen.


Kwaliteit en rendement van staalframebouw

Staal is een materiaal van hoge kwaliteit, geproduceerd volgens strenge normen. Het ontwerp van koudgewalste staalprofielen wordt bepaald door de Eurocodes 3.

Duurzaam bouwen met het staalframe van Ruco Steel Framing.

  • Staalframebouw / staalbouw woning / stalen woning is ecologisch en recyclebaar.
  • Vervuiling verminderen met staalframebouw
  • Snelle werven, zonder schade aan het milieu met staalframebouw
  • Propere werf met staalframebouw

Verminderde werfkosten dankzij staalframebouw

De kosten van een gebouw bouwen is afhankelijk van de grondstoffen, het ontwerp, vakmanschap maar ook van de nodige apparatuur en machines op het terrein. Staalframebouw laat een betere productiviteit toe. In vergelijking met traditionele constructie zijn de kosten van arbeid op de werf lager. De hoge mate van prefabricage van stalen constructies versoepeld de werkomstandigheden op het terrein.